Kapitel 50. | Here I am, babe.

Vi gick ut genom entrén. Jag drog in doften av sommar och råkade snudda till Louis' hand. Jag drog undan handen och såg på honom med röda kinder. Han skrattade och tog tag i min hand, placerade sina fingrar mellan mina. Jag slappnade av och log mot honom. Detta skulle bli en underbar dag tillsammans med den jag älskade mest. Louis Tomlinson.
_____________________________________________________________________________________

Zayn's perspektiv
Jag vaknade upp av att måsarna skriade högt alldeles utanför mitt sovrumsfönster. Jag gnuggade mig i ögonen och suckade högt för mig själv.

-Stupid seagulls.. mumlade jag surt för mig själv.

Jag reste mig upp och gick fram till fönstret, vinklade på persiennerna. Precis som jag tänkt flög måsarna iväg skrämt och det blev äntligen tyst. Jag slängde mig i sängen igen och tittade till mobilen så som jag alltid hade gjort varje morgon den senaste veckan. Varje morgon hoppades jag på att jag skulle läsa hennes namn på displayen, men idag var den återigen svart. Jag bet mig besviket på insidan av läppen och slängde ifrån mig mobilen och traskade vidare ut på balkongen. Jag hämtade upp min tändare och ett cigarettpaket på vägen och slog mig ner i den mjuka,vita stolen på min stora balkong. Ännu en dag med strålande solsken och det syntes inte till ett enda moln på himlen. Jag drog upp den sista cigaretten ur paketet och fumlade fram tändaren. Jag lutade mig tillbaka i stolen. Jag var tvungen att sluta med det här snart, precis som jag hade lovat fansen. Aldrig skulle jag svika dom. Aldrig.

Några minuter senare gick jag in igen för att göra mig iordning. Jag slängde det tomma cigarettpaketet i papperskorgen och gick vidare in på rummet och började rota runt i byrån. Solig dag, vilket betydde att jag inte behövde gå med allt för långa byxor på mig och långärmade tröjor. Nej, nej och återigen nej. Jag valde ett par halvkorta, mörka jeans och krånglade på mig en vit, tight t-shirt. Svalt och enkelt. Helt och hållet min stil. Jag tryckte ner min tysta mobil och ett par svarta Rayban-solglasögon i jeansfickan. Exakt likadana som Harry's. Tänkte att det kunde vara behövligt i dagens solstrålar. Jag traskade vidare in i badrummet och drog en klick vax genom håret, orkade inte göra mig iordning allt för mycket. Jag drog upp mobilen och började skriva ett sms till Niall.

'Hey buddie, shopping today? I feel a little bit girly today you know ha ha..'

Efter bara några sekunder plingade min mobil till. Niall var för en gångs skull snabb på att svara på sina sms som han fick.

'Hi cutie, I feel girly today as well so of course! Come over to my crib? Haha'

Jag flinade för mig själv. Ja, självklart kunde jag komma över till hans "crib". Jag skickade snabbt ett 'yes' tillbaka och gick ut i hallen och drog på mig skorna, letade fram min plånbok som låg i min jackficka och klev snabbt ut genom dörren och låste efter mig. Jag placerade solglasögonen på näsan och gick mot Niall's rum med blicken fäst på mina fötter.

-Hi Zayn! ropade en välbekant röst.

 

Jag vände mig om och till min stora förvåning möttes jag av en sprudlande glad Gabriella med Vilma flåsandes tätt bakom henne. Hon vinkade glatt och slängde hennes blonda, långa hår åt sidan. Mitt hjärta hoppade över flera slag och jag vinkade glatt tillbaka.

-Hi girls.. Uhm.. What are you doing here? frågade jag och tvingade mina mungipor att forma ett léende.

-We're going to meet Harry and Liam! Louis told us that they're in his room. Uhm... Which number was it on the room again..

Hon höll handen för pannan och kämpade med att komma ihåg.

-1013? sa jag och tittade undrande på henne.

-Yeah! Sorry for my bad memory, svarade hon glatt och hennes kinder färgades rosenröda på bara några sekunder.

Jag pekade på hans rum några meter bakom mig och fortsatte gå.

-Oh.. Uhm thank you! ropade hon efter mig.

Jag vinkade ett 'varsågod' tillbaka. Jag stannade upp framför Niall's rum och bankade hårt på dörren, tre knackningar. Niall öppnade. Han såg klar ut så jag bestämde mig för att stanna utanför sålänge.

-Wait 2 seconds I just have to grab my sunglasses! ropade han och sprang tillbaka in på sitt rum.

Hans fotsteg hördes ända ut när han klampade omkring med skorna därinne. Efter någon minut kom han igen och jag backade tillbaka för att släppa ut honom. Han låste omsorgsfullt efter sig, vi började gå mot trapporna.

-One day full of shopping with you, how exciting! utropade han och rättade till kepsen.

Jag skrattade tillbaka som svar och dunkade honom vänskapligt i ryggen. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Hennes blåa ögon som såg så glatt på mig och hennes skratt som klingade i öronen.

"Zayn skärp dig!" hördes rösten inom mig.

Rösten hade rätt. Hon var här för att träffa Liam, inte mig. Då fick jag låta det vara. Deras förhållande skulle jag inte bry mig om. Jag slängde en snabb blick på Niall och log diskret för mig själv. Skönt att jag iallafall hade honom, han var den typen av person som fick än att komma in på andra tankar. Vi gick ut genom entrén och värmen kom som ett slag mot min kropp.

-Okay it is really hot! sa Niall och drog i tröjan för att fläkta sig.

En lång tjej med gyllenbrunt, ganska långt hår iklädd i en ljusrosa klänning gick förbi. Niall visslade tyst och tittade efter henne bakom de svarta solglasögonen.

-Wow, mumlade han. But swedish girls are way much hotter than the weather right now!

 

Vilma's perspektiv
Hjärtat hade rusat när vi sprungit på Zayn helt plötsligt. Jag hade låtit Gabriella sköta snacket för annars hade jag bara snubblat på orden. Ingen visste att jag hade raderat smset som Gabbi fått från honom. Inte ens Harry visste om det, och jag hade inte tänkt säga någonting heller. Detta skulle bli min lilla hemlighet. Vi knackade försiktigt på dörren till Louis rum och stampade otåligt med fötterna i marken. Jag hade gjort mig lite extra fin idag, klätt upp mig och lockat mitt hår. Jag var van vid att ha det spikrakt så det här var en total makeover för mig. En blommig jumpsuit med ballerina skor i spets. Jag var totalnöjd med mitt klädval idag. Snabba fotsteg hördes från andra sidan dörren och snart öppnades den av Liam.

-Oh, hi there babe! utropade han och kysste Gabriella rätt på munnen.

Han kramade om mig lite fort också och vi klev in i det stora hotellrummet. Jag tittade på Gabriella med stora ögon, formade mina läppar till ett 'wow' och sparkade av mig skorna. Jag hade aldrig varit i ett sånt här stort hotellrum. Det var säkert minst lika stort som mitt hus. Ljus inredning, fina möbler som såg ovanligt dyra ut. Allt var perfekt. Liam väntade på oss i dörrkarmen ut mot balkongen med ett brett léende på läpparna. Jag undrade vart Harry var. Det var ju han som jag hade sett fram emot att träffa mest av alla, även om det var väldigt roligt att se dom andra också. Vi klev ut på balkongen och jag sökte överallt efter Harry med blicken. Han var ingenstans. Gabriella la sig ner på träplankorna bredvid Liam som låg iklädd i enbart badshorts. De pratade om någonting, vad visste jag inte. Liam kysste Gabriella gång på gång och det bara strålade om dom. En positiv energi låg som en tät dimma i luften. Jag ville träffa Harry, och det var nu.

-Excuse me Liam but where's..

Starka armar kramade mig bakifrån och jag kände igen doften direkt. Harry. Hans lockar kittlade mig på kinden, jag fnissade till.

-Here I am, babe, viskade han intill mitt öra och kysste mig ömt på halsen.

 
_____________________________________________________________________________________
Kärlek underbara kärlek... Och spänt för både Vilma och Zayn. Vilma raderade smset, Zayn är tokkär. Kan det bli mer spännande?
Fick en kick direkt efter skolan och satte mig och skrev ner det här. Har massvis med idéer faktiskt, dock inte lika mycket tid men ska försöka skriva ner mina idéer i ännu fler kapitel så fort jag kan! Kommentarer uppskattas!♥



Kommentarer
Ellen

Åh blir helt varm när jag läser allt romntiskt! <3 Men jag tycker ändå så synd om Zayn, hoppas att det fixar sig! Kram du är bäst Sanna! :D

2012-05-14 @ 17:20:03
URL: http://elllllenss.blogg.se/
Vilmis

ÅH HERREMIN GUD SÅ BRA !! <3

2012-05-14 @ 17:52:03
URL: http://vilmaalderbrant.blogg.se/
Felicia

wiii :D det är sjukt underbart bra :D du är verkligen as grym på att skriva ;) älskar älskar älskar <3 längtar till nästa och avgudar hur du skriver :D

2012-05-14 @ 19:01:03
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se
agnees

Gud vad bra Sanna:)xxxx

2012-05-14 @ 20:21:18
Hanna

Skit bra asså! :)

2012-05-14 @ 22:27:39
Linnea

Som Ellen skrev där uppe man blir helt varm av att läsa din novell! Och hoppas det verkligen blir bra det där med Zayn man blir lite orolig! <3

Pözz och kram du är bäst Sannis! <3 ;)

Omeira

Yeaaah, Kärleks-draman är tbx !!

Älskar't<3

2012-05-15 @ 18:47:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0