Kapitel 34. | We need to talk.

Jag kramade om henne, placerade min mun intill hennes öra. Jag satte en hårslinga bakom hennes öra och viskade:
I love you.
_________________________________________________________________________________
Vilma's perspektiv
Jag satt framför Harry med hans ben på varsin sida om mig,smygspanade efter Gabbi och Liam som sött gick uppe på klipporna, solen lyste lätt på dom och vattnet var alldeles lugnt och stilla. Allt som hördes var Niall's eviga plaskande med fötterna i vattnet och våra ganska höga röster när vi pratade. Okej, det kanske inte var så lugnt och stilla som jag trodde att det var. Jag skrattade tyst för mig själv.
-What's so funny!? frågade Harry och ruffsade om mig i håret.
-Nothing.
Jag böjde huvudet bakåt och gav honom en snabb kyss och försökte hänga med i konversationerna som nu Louis ansvarade för. Pratkvarnen himself.
-So Harry I've heard you were wearing a hat yesterday night! sa han plötsligt och slog ihop händerna.
-Yeah... You know.. sa han och försökte hitta ett bra sätt att förklara sig på.
-Just say it! You were having sex right? avbröt Lou och tittade på oss båda två.
Harry nickade och skrattade, höll armarna lite hårdare om min midja och drog upp mig närmare intill sig.
-I thought we had something Harry, you've cheated on me!
Nu skrattade inte Harry utan allihop som satt där. Niall, Zayn, Jag, Harry och Charlotta. Alla utom Louis som försökte se så seriös ut som möjligt. Jag placerade mina fingrar mellan Harry's och höll hans hand hårt. Han kysste mig i hårbottnen samtidigt som han skrattade. Jag slängde en blick bort mot Liam och Gabbi, ville se vad de sysslade med. Hon hade placerat sina ben runt Liam's höfter. De kysstes. Jag var så glad för Gabbi's skull, hon hade verkligen funnit den rätte. Det hade jag också inför sig. Men jag och hon hade glidit isär så himla mycket på sistone kändes det som. Jag ville inte förlora henne som vän bara för att vi hade pojkvänner. Jag var tvungen att göra någonting. Nu.
 

Louis' perspektiv
Jag hade äntligen fått de att skratta. Charlotta's skratt klingade underbart i mitt vänstra öra, alldeles intill mig.
-Boys and girls it's time to go home!
Jag tittar åt sidan, Paul och de andra kommer mot oss i den lilla roddbåten.
-No already!? utbrast jag och försökte se förskräckt ut.
-Yeah, now.
Vi reste oss upp allihop, borstade bort de små stickorna som satt sig fast i tyget på byxorna. Jag var fortfarande blöt efter att Niall dragit ner mig i vattnet. Vi hjälpte till med att knyta fast båten i en liten stång som var nertryckt i bottnen. Vi tog emot deras fiskespön och de klev över på bryggan som vinglade till ordentligt.
-Shall we go home!? ropade Liam högt längre ifrån där han och Gabbi stod på en stor sten.
Jag gjorde tummen upp mot honom och han nickade till och han hoppade ner från stenen, bärde sedan ner Gabriella. Jag sökte mig ner mot Charlotta's hand och höll den hårt. Min finaste Charlotta. Vi gick uppför kullen och mot bilarna. Paul öppnade bagageluckan och vi slängde slarvigt in alla spön och redskap. Jag noterade att det stod en knubbig paparazzi och fotograferade oss. Jag brydde mig inte om det riktigt, hade blivit van vid det nu. Liam och Gabbi kom springande hand i hand och det såg ut som att de hade sprungit jorden runt eller liknande.
-Have you been on a world round trip or something? It looks like that! utbrast jag och härmade hur de såg ut.
Liam gav mig en hotfull blick samtidigt som han log och dunkade till mig i ryggen vänligt. Jag, Charlotta, Niall och Zayn klev in i den ena bilen och de nykära klev in i en annan. Bilarna började sakta rulla framåt och snart var vi ute på den stora motorvägen. Vi åkte under tystnad, jag antog att alla var ganska trötta efter några timmar i solen. Charlotta bodde inte så långt härifrån och hon skulle sova hemma ikväll. Hemma. Var inte det hos mig? Hon var som hemma när hon sov med mig, åt med mig, badade med mig.. Ja när hon var med mig över huvudtaget. Det kändes fel att hon skulle hem. Hem på riktigt, till sina föräldrar och sin yngre syster. Vi svängde in på en grusväg till Charlotta's hus, de andra for förbi och fortsatte in mot stan. Hon bodde lite avsides i ett stort tegelhus med mycket vacker natur runt omkring. Vår bil körde in på gårdsplanen och stannade precis utanför huset.
-I had fun today, call me later, sa hon och knäppte av bilbältet.
-Of course I will.
Hon kysste mig snabbt och öppnade bildörren.
-Thank you for the ride, bye everyone! sa hon.
Gruset knastrade till när hon satte ner fötterna.
-Bye! ropade alla och hon stängde igen dörren.
Niall och Zayn började genast skoja med mig och jag hade ingenting emot det. Jag behövde skoja av mig lite, komma på andra tankar. Jag var inte van vid att vara ifrån Charlotta, henne jag älskade så mycket. Jag hade vant mig vid att sova vid hennes sida nu, att det inte skulle bli så inatt kändes inombords. Men det var ju ingen stor grej egentligen, och vi skulle ju ses igen. Så varför behövde jag vara nere egentligen?
-Why did the mushroom go to the party!? sa jag högt.
-Noo Louis stop! kved Zayn och höll sig om magen.
-I asked, why did the mu...
-I don't know tell us! skrattade Niall och klappade med händerna på sina knän.
-Because he was a fungi!
Ljudnivån i bilen blev ännu högre och killarna skrattade så att tårarna rann längs med kinderna på dom.
-Oh Gooood! utbrast Zayn och tog sats för att skratta ännu lite högre.
Det tog ett tag att få tyst på dom, så var det nästan alltid. Niall var inte den lättaste att tysta ner. Det blev så småningom lungt och stilla i bilen och jag kände att musik kunde göra mig gott nu. Ibland var det ett hårt arbete att vara rolig hela tiden. Jag sökte efter mitt headset inne i facket på bildörren och hittade det. Jag tryckte ner sladden i min mobil och placerade lurarna försiktigt i mina öron. Jag letade fram 'Look after you' med The Fray och tryckte på 'play'. Jag lutade mig tillbaka i sätet edan musiken sakta började spelas, lyfte upp min armbåge mot fönstret och stöttade mitt huvud mot handflatan. Look after you. Min favoritlåt. Jag slöt ögonen och lät tankarna vandra fritt. Tänkte för det mesta på Charlotta. Vad gjorde hon för något nu? Tänkte hon på mig också kanske? Låt titeln passade in väldigt bra när jag väl tänkte efter. Look after you. Jag tittade efter henne, föralltid min Charlotta.


Gabriella's perspektiv
Bilen stannade utanför Vilma's hus. Vi hade bestämt att jag skulle sova hos henne inatt. Vi började kyssa killarna hejdå.
-Love you, sa jag och öppnade bildörren försiktigt.
-Love you more hun, svarade han och kysste mig en sista gång.
Jag klev ut ur bilen och höll upp dörren för Vilma. Liam gjorde en gest till mig att jag skulle ringa honom när jag hade tid. Det var tungt att skjuta igen dörren efter den här dagen. Liam och jag vid vattnet. Jag kunde inte sluta tänka på det. Lycka på riktigt skulle jag vilja kalla det. Allt var perfekt. Jag och Vilma gick under tystnad upp mot dörren och hörde hur ljuden från bilen sakta försvann. Vilma tryckte ner dörrhandtaget och vi steg in, tog av oss skorna och sprang upp för trapporna mot hennes rum. Jag drog upp mobilen ur fickan och skickade iväg ett snabbt sms till mamma.

'Sover hos Vilma inatt. Godnatt älskar er! Gabriella.'

Jag fick inget svar tillbaka, antog att de redan sov. Hade de somnat tidigt för en gångs skull? Skönt för dom. Jag la mig tungt ner i Vilma's säng och pustade ut. Hon slog sig ner i fotöljen bredvid och lyfte upp sin katt som kom intassande i hennes rum. Naila, som den söta, vita kattungen var döpt till, la sig direkt ner i Vilma's knä. Det såg ut som att den trivdes.
-Vilken dag, sa jag och suckade lyckligt.
-Mmhm, svarade hon och log ett snett léende tillbaka.
Vad var det med henne? Var hon inte glad efter den här dagen, hur kunde hon inte vara det? Hennes röst lät ledsen, bekymrad. Varför visste jag inte, vi var bästa vänner. Jag hoppades att hon visste att hon kunde berätta allt för mig.
-Vi måste prata... sa hon plötsligt och lyfte ner katten på golvet igen.
Hon skruvade fotöljen mot håll, hennes blick var allvarlig. Kall. En orolig känsla började sakta växa sig fram i magen på mig. Det här kändes inte bra. Inte bra alls.
 
_________________________________________________________________________________
Nej!? Vad händer mellan Gabriella och Vilma nu då? Vad tror ni?
Hoppas ni blev nöjda med detta kapitlet, hjärnan ville inte riktigt samarbeta idag och det börjar bli ganska sent.. Har skola imorgon. Forstätt att kommentera, ni är bäst! ♥




Kommentarer
Olivia

Man blir så inne att man inte vill sluta läsa! Asbra!! ♥

2012-04-01 @ 21:24:18
URL: http://iwilltellyouallaboutit.blogg.se/
Fanny

De kanske blir ovänner? :O skulle faktiskt skapa lite spännande drama ^^ längtar sjukt mycke till nästa del! <3

2012-04-01 @ 21:47:54
Lova

alltså seriöst, jag glömmer helt bort att du bara är en helt vanlig 13-åring som jag! haha, du är så sjukt duktig. Som Olivia sa, man blir helt inne i den! haha :) Längtar tills nästa kapitel! .x

2012-04-01 @ 23:14:53
URL: http://staycloseforever.blogg.se/
Anonym

Perfekt! Gud va bra du är!!!!

2012-04-02 @ 08:31:48
agnes

åh, sanna, man blir aldrig besviken på vad du skriver!! älskar deeet :)`:)):)

2012-04-02 @ 08:49:34
Lova

hejhej! Nu har jag äntligen lagt ut kapitel 4 på bloggen! Kapitel 5 kommer förmodligen ut imorgon förmiddag :)



Kommentera gärna vad du tycker om det!

kram.

2012-04-02 @ 12:00:03
URL: http://neverforgethername.blogg.se/
Felicia

Sjukt bra kapitel :D längtar as mycket tills nästa <3

2012-04-02 @ 14:36:01
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se
Josefin

Åh, sjukt nyfiken! DU ÄR AWESOME! <3

2012-04-02 @ 23:15:38
Anonym

Åh älskar den!! Du är grym! <3

2012-04-03 @ 10:36:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0