Kapitel 10. | Don't you know you're beautiful?

Skrattet bröt plötsligt upp, och han blev lite mer allvarlig. Han kom emot mig samtidigt som vattnet rann över oss. Han höll om mig, och gav mig en lång och härlig kyss. Det for en ilande känsla längs ryggraden och gjorde mig helt varm inombords. Sedan backade han tillbaka och bara såg på mig. Han böjde sig fram och viskade i mitt öra:
I love you.
_______________________________________________________________________
Liam's perspektiv
Jag satt där i bilen med Paul och tänkte på Gabbi. Min Gabbi. Min flickvän. Jag formade orden för mig själv. Det kändes bra. Det kändes otroligt bra att jag kunde kalla henne för min flickvän, ingen annans. Det gick några minuter, hörde plötsligt en signal från Paul's ficka. Han tog upp mobilen och läste ett sms, svarade snabbt och tryckte ner den i fickan igen.
-Harry stays with Vilma overnight, sa han samtidigt som han gäspade och knäppte fast säkerhetsbältet igen.
Han startade bilen och den började försiktigt rulla framåt. Jag skrattade lågt för mig själv. Harry, Harry... Vad hade han nu hittat på?
Det tog ett tag innan vi stannade utanför vårt hotell, Paul klev ut före mig för att försäkra sig om att det inte stod några envisa fans utanför. Det gjorde det inte. Jag fick lov att kliva ut och jag släpade långsamt benen efter mig in genom den stora dörren och uppför trapporna, jag var så trött. Klockan var väl runt tolv snart, vi var tvugna att gå upp inom 6,5 timma.. Jag ville inte tänka på det, sköt iväg tankarna och klev in genom vår hotelldörr. Jag möttes av mina tre bästa vänners nyfikna blickar, de tittade efter Harry.
-Where is curly? frågade Lou och såg helt förskräckt ut.
-He sleeps with Vilma tonight.
Lou pustade ut, men på skämt förstås.
Lou skämtade om allt jämt och ständigt. Harry hade väl naturligtvis smsat grabbarna och förklarat, tänkte jag.
Jag gick in i badrummet och tog en snabb dusch, lät vattnet rinna sakta över mig. Efter några minuter klev jag ut och grabbade tag i handduken och torkade mig. Jag virade handduken lätt kring mina höfter och borstade tänderna. Låste sedan upp dörren och gick mot mitt rum försiktigt, det verkade som att killarna redan hade somnat. Jag tog av mig handduken och kröp ner under täcket. Harry hade lärt mig att sova naken, han tyckte att det var en befrielse. Jag småskrattade tyst för mig själv när jag tänkte på honom. Han kom på mycket knasiga saker den pojken.
-Nice body, hörde jag plötsligt en välbekant röst säga bredvid mig.
Jag ryckte till och vred huvudet åt sidan. Där låg Lou och gav mig ett stort léende.
-You're wierd! skrattade jag och vände mig om igen. Goodnight.
-Goodnight baby boy, svarade han och gjorde likadant.
Jag låg där länge och tänkte på Gabriella. Hennes hår som flög i vinden. Jag kunde vara mig själv framför henne, det gjorde mig så lycklig i hela kroppen. Hennes ögon som glittrade som självaste havet, blåa med lite grönt i. Världens vackraste ögon. Jag var så glad över att jag hade henne vid min sida. Jag plockade fram min mobil och skickade iväg ett sms till henne.


Gabriella's perspektiv
Jag hade precis ätit några smörgåsar och pratat med familjen en stund. Klockan började bli mycket, tror att den hade slagit tolv. Jag plockade upp mobilen, japp det hade den. 23:56, snart tolv. Det var nog dags att gå och lägga sig om jag skulle orka skoldagen imorgon.
-Jag går nog och lägger mig nu, sa jag till mina föräldrar.
-Gör så gumman! svarade mamma direkt. Sov gott.
Jag reste mig upp ur soffan och gick in på badrummet för att borsta mina tänder. Jag gick in på mitt rum och bytte om till min pyjamas och satte mobilen på laddning. Sedan la jag mig ner i sängen och tryckte huvudet mot kudden. Jag slöt ögonen. Då vibrerade min mobil bredvid mig, vem ville mig något såhär sent?
Jag greppade tag om min mobil och låste upp den. Liam.

'Goodnight darling, I love u. x'

Jag log för mig själv och svarade.

'You woke me up, haha. Love u 2. x'

'Sorry for that.. hope u can forgive me. x'

'It's okay sweetheart, I still love u more than anything else. x'

Vi skrev ett tag, berättade hur mycket vi tyckte om varandra. Efter någon kvarts smsade så bestämde vi oss till slut för att sova. Han skulle upp tidigt, jag hade skolan. Vi behövde vår sömn. Vi sa godnatt och jag vände mig om och slöt ögonen ännu en gång. Då vibrerade det i min telefon ännu en gång, nu blev jag irriterad. Jag tog tag i min mobil för andra gången och låste upp den, nu var det Vilma. Hon var allvarlig.

'Behöver prata med dig imorgon i skolan, det är viktigt.'

Jag bestämde mig för att inte svara, då hade jag varit tvungen att sitta uppe hela natten. Vad hade hänt egentligen?
Jag la ifrån mig mobilen, vände mig om igen. Hoppades på att få sova den här gången.
Jag kände hur jag sakta drogs in i mina tankar djupare och djupare, sedan kom jag till en annan värld. Jag sov.


Harry's perspektiv
Vi stod i duschen ett tag, i ungefär tjugo minuter skulle jag tro. Hade det mysigt, kysstes medan vattnet strilade nerför våra kroppar. Det var härligt. Vi klev ut och tog tag i varsin handduk att torka oss med. Jag knöt handduken lätt om höfterna och hon virade in sig i sin också. Vi sköljde munnen med munvatten och gick sedan in på hennes rum igen. Hon släckte lampan, det blev svart i hela rummet. Jag tog av mig handduken och kröp ner under hennes täcke. Jag kände hur platsen bredvid mig sjönk ner. Jag puttade till på henne och hon ryckte till. Jag skrattade. Hon suckade tungt ut.
-You scared me! sa hon högt.
-Sorry babe, svarade jag och kysste henne.
Jag hörde hur hon fnissade. Jag älskade när hon gjorde det, det var så sött.
-Love you, sa jag sedan.
-Love you too.
Hon tog upp mobilen och hennes ansikte lyste upp. Jag såg att hon klickade fram Gabriella's nummer och skrev in någonting jag inte förstod, förstod bara ordet dig och i, sedan förstod jag inte mer. Men jag struntade i det och drog henne närmare mig istället, hon la sitt huvud på mitt bröst.
-Goodnight, sa hon.
-Goodnight.
Jag kände hur hennes andetag blev tyngre, insåg snart att hon somnat. Låg vaken ett tag och bara tänkte. Hon hade varit så nere på något sätt sedan hon höll på med mobilen inne på det där tivolit.. Vad hade hon läst för någonting egentligen? Borde jag vara orolig just nu..?


Vilma's perspektiv
Vi hade duschat länge, Harry och jag. Vi kröp ner under täcket tillsammans. Mina tankar på Jonathan ville inte försvinna. Kunde inte sluta tänka på smset jag fick. Hade tusentals obesvarade frågor kvar i mitt huvud, jag ville få svar på dom. Men jag var tvungen att fråga Gabriella om råd. Hon visste jämt vad som var det bästa. Jag tog upp min mobil när jag låg där i sängen med Harry och skickade snabbt iväg ett sms till henne. Skrev att jag behövde prata i skolan imorgon. Jag tryckte in mobilen under kudden och jag kände hur Harry ville att jag skulle komma närmare. Självklart flyttade jag mig närmare intill honom, jag älskade att vara i hans närhet. Han var varm, hans hår var fortfarande fuktigt och hans små lockar kittlade mig i ansiktet när jag flyttade mig närmare. Jag vilade huvudet på hans bröst och lät mina tankar ströva fritt. Tänkte på Jonathan, jag tänkte på Harry. Min underbara Harry. Aldrig ville jag förlora honom. Mina tankar började sakta suddas ut, till slut somnade jag.

_______________________________________________________________
Inte så långt kapitel, är tyvärr sjuk idag så min hjärna vill inte riktigt samarbeta. Ska försöka klippa ihop ett bättre kapitel imorgon! Fortsätt att kommentera massor, det inspirerar mig att fortsätta skriva.
Men vad kommer Vilma göra med Jonathan tror ni..?



Kommentarer
Nathalie

Hej! Först, älskar novellen!

För det andra, tycker det ska bli drama typ, att Jonatan går på Harry, eller sprider ett rykte om att hon fortfarande har känslor för honom.

Utan att hon vet om det, typ. Eller, så "tvingar" han henne att kyssa honom, inför Harry.

Hehe, lever mig in i det nu! :)

2012-03-06 @ 20:25:59
URL: http://onedirectionnovellen.webblogg.se/
Johanna

Gu vad bra den är! Älskar den verkligen!

2012-03-06 @ 20:55:09
Sinem

Den var as bra Sanna<3!!

2012-03-06 @ 22:40:27
Lova

sjukt bra! :D

2012-03-07 @ 20:06:25
URL: http://hazzastyles.blogg.se/
Madde

JAG ÄLSKAR DEN HÄR NOVELLEN! Jag har suttit här i 45 minuter och bara stirrat på skärmen som en idiot! Du har verkligen lyckats att få in mej i någon slags fantasivärld där jag vill stanna för alltid! Keep up the good work! ;) Kram <3

2012-03-07 @ 20:22:01
URL: http://www.maawo.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0