Kapitel 20. | Back to work.

Jag gav Harry en 'bro-hug' och vi stod kvar utanför Gabriella's rum och pratade, slängde en hastig blick mot rummet. Vima och Gabriella verkade komma överens om någonting. Om jag bara visste vad..
________________________________________________________________________________________
Vilma's perspektiv
Jag vaknade upp av att någon sjöng för mig, jag kände igen rösten mycket väl. På sängkanten satt Harry och sjöng Isn't she lovely av Stevie Wonder. Jag hade hört honom sjunga den tidigare när han var med i Xfactor, och han var så duktig redan då. Nu var han ännu bättre. Jag lät honom sjunga klart. Efter att han sjungit sista meningen så satte jag mig upp ordentligt och kysste honom hastigt.
-That was really nice, sa jag och höll handen för munnen i en gäspning.
Jag skulle just resa mig upp när Harry trycker ner mig i sängen igen.
-Don't even think of making breakfast. I do it, sa han och gav mig en bestämd blick samtidigt som han kysste mig ännu en gång.
-Okay, you're the boss, svarade jag och la mig ner igen.
Han gick ut ur rummet och jag hörde hur han gick nerför trapporna. Just i den sekunden så började det vibrera i min mobil, jag läste Gabriella's namn på displayen och svarade. Hon var så himla stressad, trodde att jag fortfarande sov. Berättade för henne att hon inte behövde vara stressad, att Harry redan hade väckt mig. Hon pustade ut och vi bestämde att jag och Harry skulle komma förbi Gabriella innan skolan. Om 30 minuter skulle vi vara hos henne.
Jag gick upp ur sängen och klädde på mig, började sedan platta till håret och sminkade mig lätt, Harry hade lärt mig att jag inte behövde så mycket smink som jag var van vid, jag började vänja mig vid det. Han tog god tid på sig nere i köket så jag hann både klä på mig och göra mig iordning. Efter ett ganska bra tag ropade han på mig, bad mig att komma ner. Jag gick nerför trapporna och sedan in i köket. Han hade tänt ljus och dukat fram en riktigt stor frukost. Bröd, pålägg, juice, frukter.. Allt fanns! Han drog ut stolen för mig och jag satte mig. Vi åt tills vi blev proppmätta. Tittade sedan på klockan och insåg att det var dags att gå till Gabriella. Vi stallde in det vi inte hade ätit i kylskåpet igen och gick sedan ut i hallen och satte fötterna i skorna och traskade iväg.

Ett antal minuter senare stod vi på Gabriella's garage uppfart. Det hade tagit längre tid än vanligt att gå till hennes hus. Harry kunde verkligen inte låta bli att gosa med mig, inte ens när vi var ute. Jag öppnade Gabbi's brevlåda och plockade upp en tidning som hamnat där. Självklart var jag och Gabbi på första sidan med Harry och Liam. En stor text som löd "Nya flickvännerna?" prydde bilderna med stor, tjock text.
-Liam and I'll go out with it tonight.. mumlade Harry.
Han drog ett léende på läpparna. Han var verkligen inte bekymrad över att gå ut med det. Han ville gå ut med det. Hur skulle det bli för mig? Skulle jag bli överfallen med fans så fort jag kom ut genom dörren? Jag sköt tankarna åt sidan och tog tag i Harry's hand och började gå mot Gabriella's dörr. Jag ringde på och överraskades av att Liam öppnade dörren. Han såg inte så glad ut. Vi klev in och hälsade. Skulle precis knyta av sista skon när Liam berättar att Gabriella blivit knockad av någon okänd alldeles nyss, att hon låg i sängen och hade ont i huvudet. Jag slängde av mig sista skon och kastade tidningen på hatthyllan. Rusade mot hennes rum och det var sant det Liam sagt. Hon låg i sängen och höll ena handen för pannan, det såg ut som att hon hade ont.
-Shit hur är det!? ropade jag och kastade mig över henne. Vart har du ont?
-Huvudet, men det är bättre nu, svarade hon och försökte le utan att visa hur ont hon hade.
Jag kramade om henne. Hon nickade mot skrivbordet och jag märkte att det låg ett brev där, ganska skrynkligt. Reste mig upp och hämtade det.
'LÄMNA LIAM ANNARS KAN DU FÅ PROBLEM.'
Jag gick tillbaka mot Gabriella och såg henne allvarligt i ögonen.
-Vem har skrivit det här? frågade jag.
Hon ryckte på axlarna. Ganska dum fråga, inte visste väl hon vem som hade skrivit det.
-Jag tycker att vi stannar hemma idag Gabriella, du och jag. Jag ringer mamma direkt så får hon sjukanmäla mig, och så sjukanmäler jag dig, sa jag och sjönk ner i sängen igen.
Hon nickade på huvudet försiktigt. Antog att hon inte ville säga så mycket när hon hade så ont.
-Harry, Liam! ropade jag och killarna kom fort in i rummet.
-What is it? frågade Harry.
-We don't want to go to the school today.
Killarna tittade på varandra och tyckte att vi gjorde helt rätt val. Jag ringde min mamma och bad henne sjukanmäla mig, vilket hon gick med på. Sedan ringde jag skolan och låtsades vara Gabriella's mamma som sjukanmälde henne. De gick galant. En dags vila, vi två. Utan några bekymmer eller problem. Gabbi behövde vara hemma idag.
Vi satt och pratade länge, alla fyra. Klockan slog 7:58. Det började plötsligt ringa i Liam's telefon, han tog upp den och svarade. Han sa inte så mycket, mest "yes, yes, yes". Han tryckte av samtalet och tittade på oss andra.
-We have to go Harry, sa han.
Han nickade tillbaka som svar,såg besviken ut. Gabriella's huvudvärk hade släppt helt så hon bestämde sig för att försöka följa med ut i hallen och säga hejdå åt dom. Det gick bra men hon var lite vinglig trots allt, gick bredvid henne för säkerhets skull. Vi kom ut i hallen, killarna började klä på sig.
-Call me later? frågade jag Harry sedan och la armarna runt halsen på honom.
Han nickade.
-Of course I will, svarade han och kysste mig.
Gabriella och Liam kysstes hejdå dom också, sedan öppnade killarna dörren och gick ut. Vi skymtade en stor svart bil utanför huset innan dörren stängdes.
-Så.. Vad gör vi nu? frågade jag Gabriella.
-Jag vet inte, svarade hon. Vad sägs om Smoothie?
Jag log mot henne.
-Smoothie blir toppen!


Harry's perspektiv
Jag och Liam stod utanför Gabriella's rum ett tag och pratade. Vi pratade om hur mycket vi älskade våra fans och vårt jobb, men att vi så gärna ville vara med tjejerna varje dag. 2 dagar utan dom skulle bli väldigt svårt. Det visste vi båda två. Vilma ropade efter mig och Liam efter ett tag och vi gick in till Gabbi's rum. Vi satt och pratade en stund. Liam's telefon ringde. 'Dags att åka hem' tänkte jag och det var nästan läskigt hur rätt jag hade. Klart att det var dags att åka hem. Vi gick ut i hallen tillsammans med Gabriella och Vilma, kysste dom hejdå. Vilma ville att jag skulle ringa henne senare, vilket jag självklart skulle göra. Skulle skriva och ringa till henne så fort jag hade några sekunders paus. Vi gick ut genom dörren, stängde efter oss och gick sedan mot bilen och hoppade in. Paul hämtade oss som vanligt.
-Time for the hard work guys! peppade Paul oss två när vi satte oss i baksätet.
-Yeah.. Hard work.. svarade jag och slog igen dörraren. Lutade huvudet mot rutan och slöt ögonen. Kände hur Liam gav mig en töntig puss på kinden.
-Can I kiss you in 2 days? frågade han.
Han tittade på mig med hundögonen och en gullig grimas. Jag kunde inte låta bli att skratta.
-Of course you can hun, svarade jag och gav honom en lika gullig min tillbaka.
Bilen började rulla framåt. Mot jobbet, mot blixtrande kameror, mot fansen, mot verkligheten. På något sätt så kändes det skönt, jag hade saknat fansen en hel del. Bestämde mig för att jag skulle skriva autografer och ta bilder som aldrig förr.

_________________________________________________________________________________
Yey! Kapitel 20 ute nu.. Blev lite blandade känslor i detta kapitlet. Men det är väl bra? Skriver inte så långa kapitel längre för att det ska bli mer roligt att läsa/skriva nästa kapitel! ♥



Kommentarer
agnes

superbra!

2012-03-15 @ 18:45:53
Lova

du är så sjukt duktig! <3

2012-03-15 @ 19:08:11
URL: http://hazzastyles.blogg.se/
Anonym

Vart är kap 21? Skyndaaa!

2012-03-16 @ 22:36:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0