Kapitel 25. | I'd rather be with you.

Vi klev in genom dörren, kysstes desperat. Vi var ensamma i huset. Jag kände hur jag bara ville mer och mer. Mina andetag blev tyngre och jag andades fortare. Vilma drev mig till vansinne!
________________________________________________________________
Charlotta's perspektiv
Charlotta Persson. 17 år gammal, 18 den trettonde Augusti. Vanlig tjej från Stockholm. Bruna ögon och brunt, långt hår. Det var allt. Eller jag kanske stack ut lite, men det var inte mycket alls. Jag var Louis Tomlinson's flickvän, men det gjorde mig väl inte till en helt annan person trots allt?
Jag satt framför brasan och lekte med Lou's hår i nacken. Jag kunde känna hur han rös varje gång jag råkade komma ut på topparna. Mina tankar flög iväg medan de andra satt och pratade för fullt med varandra. Jag hade lärt känna två helt otroligt underbara tjejer, som jag inte kände alls för en dryg vecka sedan. Gabriella och Vilma. Båda var blivande 16 åringar, två år yngre än vad jag var men det gjorde ingenting. De märktes inte på dom, de var så trevliga och pratglada. Vi hade börjat prata mer dom senaste dagarna, umgicks med dom en hel kväll härrom dagen. Det hade varit så kul. Vi lärde känna varandra bättre och skrattade och skojade med varandra hela tiden. Två riktigt underbara tjejer helt enkelt, två goda vänner. Det kändes bra att jag hade lärt känna dom.
-What is it little angel? frågade Lou och hans röst väckte mig ur mina tankar. You're so quiet.
-I'm thinking to much, svarade jag och lutade huvudet på hans axel.
-As always..
Han fnissade lågt och kysste min panna. Jag flyttade mig närmare intill honom och hans arm la sig försiktigt om min rygg. Niall spelade några låtar för oss, bland annat So Sick av Ne-Yo. Han spelade självklart One Time av Justin Bieber också, eftersom det verkade vara hans största idol. Jag skrattade lågt.
-What is it now then!? sa Lou och hans röst sprack lite på 'now'.
Jag svarade inte, skakade bara på huvudet.
-Thinking to much again? frågade han och puttade på mig retande.
-Stop it! svarade jag och puttade tillbaka.
Det slutade med att vi brottades i sanden och hade kittelkrig. Det var härligt.
-You're so cute together, hörde jag Liam säga.
-You too, svarade han och pekade på Liam och Gabriella bakom lågorna.
Ett perfekt tillfälle för mig att grabba tag i hans arm och vrida om honom så att jag äntligen kunde få sitta över honom och känna mig som en kung. Jag tog tag fort och lyckades halvt med det jag ville. Han drog med mig så att jag låg platt på honom. Han kysste mig rätt på munnen och drog fingrarna genom mitt hår.
-Aaaw! utbrast alla andra samtidigt.
Jag kände hur Lou började le under kyssen. Det gjorde mig glad. Så länge han var glad så var jag glad.


Vilma's perspektiv
-You're cold! sa Harry och slutade plötsligt kyssa mig.
Han granskade mig och kände försiktigt på min våta klänning.
-You need to change that.. sa han och pekade på den.
Jag nickade och höll med honom. Ja, jag behövde verkligen byta om. Dels för att klänningen var genomblöt och dels för att jag inte ville lukta blöt hund. Det var allt annat än trevligt. Harry tog tag i min hand och drog mig vidare till en stor garderob, öppnade dörren och plockade fram en vit One Piece.
-Take this, sa han och räckte över den till mig.
Jag drog av mig klänningen och såg bakom tyget att Harry stirrade med stora ögon på min kropp.
-Forget that One Piece! sa han och slängde ifrån sig den.
Han kom närmare och la sina händer runt mig, råkade gå emot mitt känsligaste ställe. Precis under revbenen. Jag skrattade lågt och backade undan.
-So you are ticklish there? frågade han och drog sakta med fingrarna under revbenen.
Jag skrattade ännu en gång och han fortsatte att bara kittla mig. Jag sprang mot trappan. Harry jagade mig uppför och hotade med att kittla ihjäl mig. Jag skrattade högt och kämpade mig samtidigt uppför trapporna, steg för steg. Jag kom uppför sista trappsteget när han tog ett fast grepp om mina höfter och lyfte upp mig, snurrade ett varv och sprang in med mig i hans sovrum. Jag la märke till att det var mycket prydligt i hans rum. Ljus inredning och det var verkligen fräscht. Han slängde mig i hans säng som var gigantisk i jämförelse med min. Han la sig över mig och tittade mig rätt in i ögonen. Skrattet som ekat i hela huset var borta. Det var knäpptyst och jag drog ett djupt andetag innan jag log mitt lyckligaste léende mot honom. Han log tillbaka och kysste mig mjukt på läpparna. Jag drog mina fingrar genom hans lockiga hår som nu var ruffsigare än någonsin. En främmande känsla började sakta komma fram i min mage. Mitt huvud skrek efter Harry. Jag kysste honom mer hetsigt. Han svarade på mina signaler och han verkade ta det bra. Han drog av sig sin t-shirt och knäppte av sig sina jeans och slängde det åt sidan. Han började kyssa mig på halsen och jag rös i hela kroppen. Var det nu allt det där underbart mysiga skulle hända? Allt det som man bara såg på romantiska filmer och läste i böcker? Allt det där som jag alltid fantiserat om? Jag slöt ögonen och njöt av att ha Harry så tätt intill. Han rörde sig uppåt mot min tinning och kysste mig fortfarande. Hans andning var djup, jag kunde höra varenda andetag han tog.
-You're driving me crazy.

__________________________________________________________________________
Då var kapitel 25 klart! Hoppas att ni gillar det, jag blev nöjd faktiskt. Skrev lite från Charlotta's perspektiv med så att ni får lära känna henne också eftersom hon också är en del av den här berättelsen! :) Fortsätt att kommentera, det inspirerar mig mer än vad ni tror! ♥



Kommentarer
Hanna :)

du skriver jätte bra! :D

2012-03-21 @ 19:36:22
Nathalie

lika bra som vanligt.. vill bara läsa mer... <3

2012-03-21 @ 19:41:20
URL: http://lovelyone.devote.se/
Charlotta

Ååh, vad jag älskar detta kapitlet!

Du skriver så jävla bra Sanna. Vill bara läsa mer :D<3

2012-03-21 @ 21:23:48
URL: http://charlottaperssons.blogg.se/
Felicia

Grymt bra kapitel :D <3

2012-03-21 @ 21:58:31
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se
nathalie!

shiet vad bra du är! <3

2012-03-21 @ 22:28:22
URL: http://onedirectionnovellen.webblogg.se/
Lova

du är så jävla bäst, seriöst!

sjukt bra kapitel! <3

2012-03-21 @ 23:43:41
URL: http://neverforgethername.blogg.se/
Victoria

2012-03-22 @ 17:10:40
Victoria

Varför är du så bra vill bara läsa mer!!

2012-03-22 @ 17:11:43
Sinem

Den var jätte bra Sanna<3

2012-03-22 @ 17:32:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0