Kapitel 33. | Adore you.

Vi möttes i en mjuk, men alldeles för våt, kyss. 'Äntligen en tjej som orkade med mina skoj' tänkte jag för mig själv och slöt ögonen.
___________________________________________________________________________
Charlotta's perspektiv
Det kalla vattnet rann nerför min ryggrad och chockade mig. Men vande mig efter att Lou hållt om mig ett tag, tur det. Vi kysstes, länge och passionerat.
-Get a room! klagade Niall som nu hade kravlat sig upp på bryggan han också.
Vår kyss byttes ut mot ett härligt skratt. Jag lutade mig på Lou's väldigt blöta axel och höll om hans arm. Solen värmde mig skönt i ansiktet och jag njöt. Njöt av att vara med de jag trivdes med, njöt av att vara med Lou, njöt av hela stunden. Det var som en dröm som ändå var verklig på något sätt. Det var otroligt att jag hade fått såna känslor för dessa, då okända, människorna. Nu kändes det som vi hade känt varandra i åratal. Det kändes bra att jag hade dom. Jag kände verkligen att vi passade ihop, alla 8. Vi hörde ihop på något sätt. Det kändes som att det var menat att det skulle vara just vi.
 

Gabriella's perspektiv
Vi satt på bryggan en lång stund. Paul och de andra säkerhetsvakterna som jag inte kunde namnen på satt fortfarande mitt ute i sjön och envisades med att dom skulle få fisk. Solen hade börjat gå ner och färgade himlen härligt rosa. Värmen var fortfarande kvar i luften. Det brände på armarna, hade väl antagligen bränt mig. Det gjorde jag varje sommar, jämt på armarna. Det kliade så fruktansvärt om jag inte använde solkräm, vilket jag var så dålig på att använda.
-Shall we go somewhere we can be alone? viskade Liam alldeles intill mitt öra.
Jag tittade på honom och han gav mig en 'cheeky' blick.
-Yeah sure, svarade jag och reste mig upp.
Jag borstade bort eventuell smuts från mina shorts och tog tag i Liam's hand. Vi började gå slalom mellan alla ben som låg kors och tvärs över bryggan.
-Where are you going? frågade Harry förskräckt när han såg oss gå iväg.
-Just going to the cliffs, be right back sweetie, svarade Liam och ruffsade till honom i håret.
Vi gick ut på gräset,upp för kullen och sedan upp på klipporna. Det var runt 10-15 meter ovanför vattenytan. Vinden fångade tag i mitt hår då och då. Liam hjälpte mig uppför stenar som jag inte kunde komma upp på utan stöd. Klippan började snart luta neråt igen. Vi gick försiktigt ner och kom snart till en liten, öde strand. Solen sken genom träden på oss, släppte fram små strimmor av ljus. Liam bärde upp mig och satte ner mig på stranden.
-Nice place, isn't it? frågade han och gick för att känna på vattnet.
-Yeah it really is.
Jag tog av mig skorna och klev försiktigt ner i vattnet. Det var inte så kallt som jag trodde. Jag började klättra på stenarna som låg halvt i vattnet. Jag kände hur Liam stirrade på mig, även om jag inte tittade på honom. Han kändes så härligt beskyddande. Jag slängde en blick bakåt på honom, såg hur han tittade efter mig. Log. Jag log tillbaka och vinkade till honom.
-Come over here babe! ropade jag samtidigt som jag höll balansen.
-Just a second!
 

Liam's perspektiv
Jag stod och tittade på henne. Granskade hennes kropp. Varje gång hon tappade balansen en gnutta så hoppade mitt hjärta över ett slag, hon var som en dyrbar diamant. Jag var så rädd om henne, ville aldrig se henne skadad eller sårad. Aldrig.
-Come over here babe! ropade hon till mig och vinkade.
Jag började gå ut i vattnet, sedan upp på några stenar. Jag hade bra balans, hade tränat upp den väldigt bra på sistone, så det var inga problem för min del att balansera på de där stenarna. Not at all. Hon stod där, lutat mot en klippa. Hennes hår var lite blött och flög då och då åt sidan när vinden tog tag i det. Jag stod framför henne.
-Jump over to this one, sa jag och pekade ner på den stora stenen jag stod på.
-I can't, sa hon och tittade på mig.
-I'll help you.
Hon tog ett ben försiktigt över till min sida. Hon snubblade till och jag var snabbt där med mina famn att fånga henne i.
-Got you!
Jag lyfte upp henne i luften. Hon knöt sina ben runt mina höfter och höll armarna om min nacke, såg mig rakt in i ögonen.
-I can't describe how happy I am when I am with you, sa hon och hennes ögon blänkte till.
Jag tittade bara på henne, kysste henne länge och ömt. Hennes läppar var så mjuka, hennes hår doftade nyduschat. Att få vara i hennes närhet fick mig att bli pirrig i hela kroppen. Jag kramade om henne, placerade min mun intill hennes öra. Jag satte en hårslinga bakom hennes öra och viskade:
I love you.
 

_____________________________________________________________________-
Ett litet natt kapitel! Massvis med romantik, blev helt pirrig i kroppen när jag skrev detta. Kändes bra på något sätt! Hoppas ni gillar det! ♥



Kommentarer
Fanny

Superfint skrivet, gulligt med så mycket romantik :) <3

2012-03-31 @ 00:05:17
Lova

så SJUKT bra! seriöst, blir författare eller nåt :D haha .xx

2012-03-31 @ 00:26:02
URL: http://staycloseforever.blogg.se/
Ellsbells

Oooh!!! DU ÄR SÅ BRAAA!!! Vad skulle jag göra utan denna novell? Det är den bästa jag läst! SNÄLLA ETT KSPITEL TILL!!!

2012-03-31 @ 08:38:59
URL: http://ellsbells.blogg.se/
Julia E

Love it!!!! :D <3

2012-03-31 @ 08:51:55
Ella

ÄLSKAR DEEEET <3 KAN INTE VÄNTA TILLS NÄSTA KAPITEL!!°

2012-03-31 @ 09:58:03
URL: http://ellatornquist.blogg.se/
Anonym

hur många kapitlar har du tänkt skriva?!

2012-04-09 @ 01:18:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0