Kapitel 6. | You turn my world upside down.

Tankarna for genom mitt huvud. Jag ville inte att det här skulle ta slut, någonsin. Det här fick inte vara en sommarromans. Det skulle vara förevigt. Jag tyckte så väldigt mycket om henne. Hon var så avslappnad och vacker, och blyg. Blyg på ett gulligt sätt. Hon hade allt som jag letade efter hos en tjej.
-Please God, let two months
go slowly, sa jag för mig själv. Please...
__________________________________________________________________________

Vilma's perspektiv
Jag vaknade upp med ett ryck och såg mig omkring i rummet. Låg på sidan med Harry's arm runt om mig. Det kändes tryggt. Jag pillade fram mobilen som låg under kudden och låste upp den. Hade fått 14 sms från Matilda som går i min klass. Vad ville hon?
Jag klickade upp det första smset.
"Vilma vart är du!? Vi börjar om 15 minuter!!"
Vad menade hon? Tittade vad det var för veckodag.. Mina ögon blev stora som pingisbollar. Shit också! Det var ju måndag och skola! Det hade jag helt glömt bort!
Jag väckte Harry och förklarade, han gnuggade sig försiktigt i ögonen.
-It's okay. I'll call Louis so he may pick up Gabriella and Liam, and then us.
Jag ringde Gabriella samtidigt som jag drog på mig shortsen och linnet som jag hade igår, det var inte smutsigt så det fick duga. Några signaler gick innan det äntligen var någon som svarade.
-Jaa hallå? hörde jag Gabbi svara trött.
-Hej Gabbi det är jag. Du måste upp nu och klä på dig, vi har glömt att vi har skola idag! sa jag. Väck Liam också, Louis är påväg och ska hämta er.
Gabbi suckade ljudligt och sa sedan tack och la på. Jag var så himla stressad, jag var inte den som kom för sent!
-Calm down sweetie, hörde jag Harry säga bakom mig och han gav mig en kyss i nacken. Det lugnade mig. Jag hade haft en underbar natt tillsammans med honom. Vi hade gått hem mot honom runt 10 på kvällen, vi hade lagt oss i hans säng och satt på en film. Han hade dragit mig närmare intill honom och kysst mig ömt. Den första och perfekta kyssen. Han var så härlig att umgås med. Jag kunde verkligen vara mig själv med honom.
Jag vände mig om om slog armarna om honom, kysste honom. Hans närhet fick mig att bli knäsvag, han lugnade ner mig när jag var uppstressad. Mitt i den fina stunden började min mobil som låg på sängen ringa. Gabriella läste jag på displayen. Jag tog upp den medan jag höll om Harry.
-Ja hallå?
-Ja det är Gabbi, vi sitter i bilen med Louis nu och är framme hos er om ungefär 10 minuter, sa hon.
-Okej tack, puss! sa jag och la på.
Slängde mobilen på sängen igen.
-Puss puss, sa Harry i hopp om att kunna härma mig.
Jag skrattade lågt och tittade på honom.
-You're really good in Swedish! sa jag till honom.
Harry nickade instämmande och kramade om mig. Sedan släppte han händerna om min rygg och började gå mot garderoben. Han tog upp ett par mörkblå jeans och en Ramones t-shirt och drog på sig jeansen och drog tröjan över huvudet. Sedan tog han upp ett par Rayban solglasögon ur en byrålåda. Det pirrade till i hela kroppen. Gud vad han var vacker.
-Shall we go out? sa han sedan och jag kände hur hans ögon tittade på mig bakom det mörka glaset.
Jag nickade och började gå mot hallen, jag tog på mig mina skor och slängde sedan lite med håret. Idag var jag helt ofixad, det kändes ovant. Men tyckte Harry att jag var fin som jag var så brydde jag mig inte om andras åsikter. Vi gick ut och Harry låste dörren noggrant efter sig. Vi började gå nerför trapporna och plötsligt tog han tag i min hand, oväntat men helt underbart.
-I wanna show everybody that you're mine, sa han och kysste mig på kinden. Jag rodnade, log mot honom.
Vi gick ut genom hotellporten och möttes av 2-3 stycken paparazzis som ropade efter Harry. Harry brydde sig inte om dom så mycket, han spanade efter Louis bil.
-Oh there he is! sa han och pekade mot parkeringen på andra sidan gatan. Vi gick över och satte oss i bilen.
-Hello there sweeties! sa Louis högt och log stort mot oss. Vi hälsade tillbaka.
Efter några minuter stod vi helt plötsligt utanför våran skola. Jag och Gabbi klev ut tillsammans med Harry och Liam. Vi kysste dom hejdå och sa att vi skulle höra av oss senare. Sedan klev de in igen och körde iväg.
Jag och Gabbi gick över skolgården, när vi omringades av några yngre tjejer som talade engelska, våran skola bestod av några engelska elever..
-Do you know them!? frågade en tjej med nyfiken blick.
Hur skulle vi komma ur det här? Vi kunde inte avslöja oss redan, det ville nog inte killarna. Inte än iallafall.
-Yeah they do, hörde jag en röst bakom oss.
Liam och Harry kom gåendes mot oss med stora léenden på deras läppar. Tjejerna såg svimfärdiga ut.
-Can we take a picture!? började tjejerna säga i mun på varandra. De fick kramar, autografer och hela köret. Sedan sprang de över skolgården, de va helt som galna! Vi fnissade lite för oss själva.
-We came because we want to go with you into the school for the day .. Sorry if you were surprised, sa Liam och tittade blygt på Gabbi.
-It's alright babe, sa Gabbi och stallde sig på tå och kysste honom snabbt.
Vi började sakta gå mot skolentrén, vi gick in. Snabbt omringades vi av tjejer som ville ta bild med grabbarna.
Hur skulle detta gå egentligen? Var det verkligen så smart av killarna att följa med oss in? Plötsligt mindes jag Harry's ord.

'I wanna show everybody that you're mine'

Jag tittade efter Harry som föstes in i tjejmassan. Han tittade tillbaka på mig länge när han märkte att jag tittade på honom. Han mimade åt mig.
'I love you'
Två tjejer blängde surt på mig och Gabriella. Mindes plötsligt att dom också gillade Harry och Liam, väldigt mycket. De var beredda att göra allt för att få dom. Verkligen vad som helst. Dom stirrade länge på oss med hat i blicken. Vad tänkte dom göra med oss nu..?


______________________________________________________________
Dramaa..!
Fortsättning följer...

Glöm inte bort att kommentera, inspirerar mig att få kommentarer. Tar 10 sekunder!



Kommentarer
Linnea

Bästa Sanna! :D <3

2012-03-02 @ 18:28:53
agnes

BÄST

2012-03-03 @ 08:39:55
Anonym

MEEEEER!!!!

2012-03-03 @ 14:51:53
Yasmine

Du är grym sanna! :) ♥

2012-03-03 @ 17:45:48
Anonym

Grymt sanna , jag köpte en Ramones t-shirt på hm i går och när jag kom hem läste jag det här och då kom jag å tänka på att Harry har också en :D <3

2012-03-03 @ 18:19:06
Vilma u know ;)

Grymt sanna , jag köpte en Ramones t-shirt på hm i går och när jag kom hem läste jag det här och då kom jag å tänka på att Harry har också en :D <3

2012-03-03 @ 18:21:20
Alva

Asbraa ! längtar som en idiiot efter fortsättningen ! :D

2012-03-04 @ 16:34:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0