Kapitel 11. | Just in love.

Han var varm, hans hår var fortfarande fuktigt och hans små lockar kittlade mig i ansiktet när jag flyttade mig närmare. Jag vilade huvudet på hans bröst och lät mina tankar ströva fritt. Tänkte på Jonathan, jag tänkte på Harry. Min underbara Harry. Aldrig ville jag förlora honom. Mina tankar började sakta suddas ut, till slut somnade jag.
_____________________________________________________________________________
Harry's perspektiv
Jag vaknade upp av att min mobil vibrerade under mitt huvud, vem ville mig någonting såhär tidigt?
Jag gnuggade mig i ögonen och satte mig upp och drog ut mobilen som låg under kudden.
-Yeah hello? svarade jag trött samtidigt som jag gäspade stort.
-Hey buddy! svarade en välbekant röst, Niall. Paul is on his way to pick you up.
-Thank you for calling me man, sa jag och la på snabbt.
Jag hade helt glömt bort att jag smsat Paul och sagt till honom att hämta mig tidigt. Jag hoppade över Vilma och började ta upp mina kläder som hängde fint på en stol.
-What are you doing up so early? viskade en röst bakom mig.
Jag hade väckt Vilma, någonting jag verkligen inte ville.
-Paul is on his way to pick me up, svarade jag och gick fram och kysste henne i pannan. Go back to sleep again.
Hon slöt ögonen och drog upp täcket ovanför hennes axlar. Hon hade redan somnat om. Jag log och drog mina fingrar genom håret på henne. Jag drog på mig tröjan över huvudet när jag fick syn på en pappersbit och en penna. Jag kanske borde skriva ett meddelande och säga vart jag är iallafall? Det var lika bra att jag gjorde det.

'Paul picked me up early this morning, I have to work. Calling you later, love u. Harry'

Jag pyntade lappen med lite söta hjärtan runt omkring så det inte skulle se för tomt ut. Jag var en sådan typ, ville inte att det skulle se tomt och surt ut. "Better too much than too little!" brukade Louis säga. Han hade så rätt i det.
Jag gick försiktigt nerför trapporna och stannade i hallen. Tog på mig mina svarta converse och drog på mig jackan, öppnade dörren och gick ut i morgonkylan. Paul stod redan och väntade på mig. Jag gick med tunga steg mot bilen och satte mig i framsätet.
-Hey there, sa Paul piggt och nickade mot mig. Are you tired?
-Mmhmm.. svarade jag trött och slog igen bildörren efter mig.
Jag spände fast mig och lutade mig tillbaka i sätet. Detta skulle bli en lång dag.. Jag längtade redan efter Vilma's närhet och värme.


Gabriella's perspektiv
Jag vaknade av att min väckarklocka ringde sin gamla vanliga signal. Jag tryckte på 'stäng av' och satte mig på sängkanten och gnuggade mig i ögonen. Halv 8 var klockan, jag hade gott om tid på mig. Jag tog upp mobilen och letade fram Vilma's mobilnummer, tryckte sedan på 'ring' och satte mobilen mot örat. Det gick några signaler innan hon svarade.
-Mmmm hallå? svarade hon tyst.
-Godmorgon solstråle! ropade jag tillbaka. Upp och hoppa skola om en och en halv timme.
-Jag hatar dig.. sa hon och fnissade.
-Jag vet! Nej men allvarligt gå upp nu.
-Ja ja, jag ska.
Sedan la jag på. Vilma hade alltid sagt att när jag ringde och väckte henne på morgonen så tyckte hon att det blev lättare att gå till skolan. Hon blev på så bra humör. Hon beskrev mig alltid som en glädjedödare på morgonen, men som en life saver i skolan. Vore det inte för mig skulle hon säkert aldrig komma upp ur sängen, det var tur att hon hade mig trots allt.
 Jag reste mig upp och öppnade dörren. Jag möttes av lukten av nybryggt kaffe, mammas ansikte stack ut genom köket.
-Godmorgon sötnos! sa hon och log stort mot mig. Ska jag göra iordning några mackor och en kopp te åt dig?
Jag nickade och log tillbaka, slog mig sedan ner i soffan. Efter några minuter kom hon ut med två mackor med skinka som låg på ett fat och en kopp te med smak av forest fruit. Min favorit frukost.
-Tack, sa jag och tog emot fatet och koppen.
Jag smuttade försiktigt på teet och insåg ganska fort att det var varmt. Blåste försiktigt på det och försökte sedan igen. Mycket bättre, tänkte jag för mig själv och tog en klunk. Grabbade tag i tv dosan som låg snyggt bredvid mig. Tryckte på tv:n och bestämde mig för att titta på nyheterna eftersom det ändå inte fanns någonting annat intressant att titta på såhär på morgonen. Jag blev chockad över vad jag möttes av när jag tryckte in kanal 4 på dosan. En bild av mig och Liam samt Vilma och Harry kom upp. De pratade om att två killar i One Direction funnit kärleken i Sverige och hade sätts igår kväll på Gröna Lund i Stockholm. Jag lugnade ner mig själv. Jag fick räkna med det här om jag hade Liam. Jag fick vänja mig helt enkelt.
Det tog ungefär femton minuter innan jag var klar och proppmätt. Jag satt kvar ett tag i soffan för att smälta frukosten som jag precis slängt i mig. Sedan reste jag mig upp och gick in på toan för att påbörja dagens sminkning. Jag plockade fram plattången och plattade igenom mitt hår lite, inte så noggrant, lät det mer vara naturligt som jag brukade. Tog sedan upp mitt puder ur sminkväskan och en borste, borstade på lite och tog sedan lite rouge. Letade sedan fram min eyeliner och försökte att få den så rak och jämn som möjligt ovanför ögonlocket, jag brukade lyckas med det. Tur att jag gjorde det idag också. Kletade på lite mascara snabbt och var sedan klar. Tog ca 10-15 minuter för mig att göra mig iordning, vilket jag älskade. Behövde aldrig stressa. När jag var klar så tittade jag på klockan, kvart över 8. Gick in på mitt rum igen och letade fram lite kläder, tittade alltid på termometern som satt på min vägg innan jag bestämde mig för vad jag skulle ha på mig. Det skulle bli varmt ute idag, 20 plus grader stod den på redan. Jag bestämde mig för ett par jeans shorts och ett stickat linne. Svalt och skönt. Plockade upp min väska från golvet och släpade med mig den ut i hallen. Tog på mig mina vita, låga converse.
-Hejdå mamma, vi ses efter skolan! ropade jag och satte handen på dörr handtaget.
-Ja det gör vi, ha en bra dag! ropade hon tillbaka.
Jag tryckte ner handtaget och gick ut, stängde dörren efter mig. Drog in doften av nyklippt gräs. Jag började gå mot skolan med lätta steg, samtidigt som jag tänkte på Liam. Vad gjorde han nu tro? De skulle upp och jobba tidigt idag, det visste jag. Han hade inte smsat ännu så jag antog att han var ganska upptagen. Tankarna på att vi blev tillsammans igår fick mig helt vimsig i huvudet. Jag, Gabriella Kajrup, och Liam Payne var ett par nu. Bilden av mig och Liam från nyheterna imorse kunde inte lämna mitt huvud. Det kändes overkligt på något sätt. Jag hade aldrig räknat med att se mig själv på tv när jag gick in på deras signering i lördags. Det var overkligt att så mycket hade hänt på bara några dagar.
Jag kom runt hörnet och skymtade skolan, några elever stod utanför och smygrökte och ett par andra stod och hoppade twist lite längre bort. Då, helt oväntat, började det ringa i min mobil. Jag drog upp mobilen ur fickan och svarade.
-Ja hallå?
-Hello babe, svarade Liam.
Äntligen! tänkte jag för mig själv.
-Hello hun! sa jag.
-What's up? frågade han sedan.
-I'm on my way to school, you?
-Not so much.. Just chillin with the lads. Just wanted to hear your voice before I go into the studio again.
-You're so sweet, sa jag.
-Liam it's your turn! ropade Paul i bakgrunden.
-Yeah you hear.. I call you later, when do you finish today? sa han och suckade.
-At 3pm, svarade jag.
-Okay, love you Gabbi don't forget that.
-Love you more babe, bye.
-Bye.
Jag klickade på 'end call' och tryckte ner mobilen i fickan igen. Jag drog en lättad suckning för mig själv. Jag hade hört hans röst, vilket skulle göra min skoldag enklare. Jag drog upp entré dörren och gick in. Idag skulle det bli en bra dag.


_________________________________________________________________________
Inte mycket romantik, inte mycket drama! Vardags kapitel kallar jag detta! ;)
Kapitel 12 kommer imorgon. Fortsätt kommentera!



Kommentarer
Sinem

Väldigt bra<3!

2012-03-07 @ 21:58:24
Lova

som vanligt, jättebra :3

2012-03-07 @ 23:13:13
URL: http://hazzastyles.blogg.se/
ABSOLUTE ELIN

det märks att du ät duktig på skriva!! nått du ska satsa på kanske? :D

2012-03-08 @ 01:06:01
URL: http://absoluteelin.se
Felicia

Riktigt bra :D Hittade hit igår när någon länkade från en facebook sida, sjukt glad att de gjorde det för den är underbar x) <3

2012-03-08 @ 12:25:33
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se
Julia :)

Hej!

hittade hemsian igår,glad att jag gjorde det!!!!

är redan fast!!

Kan int sluta;D

2012-05-27 @ 13:15:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0