Kapitel 47. | I wish.

Han såg ner i golvet som om han skämdes. Kliade sig i nacken och såg ut över resten av rummet. Gnistan som hade börjat växa fram i ögonen på honom var borta, han log inte längre. Jag fnyste lågt och drog honom intill mig igen.

-I'll always be here for you Zayn, always.
____________________________________________________________________________

Liam's perspektiv
Jag suckade högt och lutade mig tillbaka i stolen. Sneglade på klockan som jag hade slängt på på armen. Huvudet kokade, jag var så ivrig att komma igång med det här så att jag fick åka hem och ringa Gabriella någon gång.

-What are they doing in there!? utropade Louis och sträckte på sig.

-I could have slept now! gäspade Niall och gnuggade sig i ögonen.

-Me too! svarade Louis.

Jag tittade på dom med en allvarlig blick som fick dom att inse att jag ville att dom bara skulle stänga munnen några sekunder, vände sedan bort huvudet och började trumma med fingrarna på låret. Dörren öppnades längre bort, Harry och Zayn klev ut. Louis reste sig upp och la armarna i kors, försökte se allvarlig ut.

-You haven't cheated on me, have you? sa han och slängde håret åt sidan.

-No Louis, i'm never going to cheat on you, svarade Harry och tog tag i Louis armar, började dansa omkring i rummet med honom.

Zayn slog sig ner mellan mig och Niall, bet sig i läppen innan han hasade sig åt mitt håll.

-I need to talk to you tonight, do you have time for that? frågade han.

Man hörde på hans röst att han var nervös. En jobbig känsla for genom huvudet, jag ville bara skrika till honom att jag verkligen inte hade tid för det. Att jag bara ville lägga mig i sängen, lyfta luren och slå en signal åt Gabriella. Jag kanske inte hade tid för det egentligen, men en minut räckte för mig. Ville berätta att vi inte kunde ses på ett tag, men framför allt ville jag höra hennes röst. Se om hon är okej. Men Zayn ville prata, och jag kunde inte skjuta honom åt sidan.

-Yeah sure, svarade jag utan att tänka.

Paul rullade med ögonen och klappade hårt med händerna.

-I'm your bodyguard but it feels like I'm your daddy, sa han. Let's work!

-Of course daddy, svarade Louis för att göra honom ännu mer irriterad.

Paul sparkade lätt till Louis på rumpan, Niall's skratt ekade i hela studion och det smittade av sig på oss. Jag drog på mig hörlurarna och gjorde mig redo. Dörren om mig stängdes. Jag tog ett djupt andetag, var beredd på att göra bra ifrån mig.

 

Zayn's perspektiv
Jag klev ut ur duschen, kroppen ångade och spegeln var dimmig. Efter den långa dagen i studion med tankar som hade skänkt mig huvudvärk tyckte jag att jag var värd en varm dusch, rensa tankarna lite innan jag skulle styra fötterna i riktning mot Liam's rum. Jag funderade på vad jag skulle säga till honom medan jag gick mot mitt rum med handduken virad om höfterna och gnuggade runt en annan i håret för att få det torrt.

-Liam, I have something to tell you. It's not good news.. sa jag för mig själv.

Nej det kunde jag verkligen inte säga. Jag lät som en polis, eller en advokat. Och det ville jag verkligen inte låta som. Orden skulle lämna min mun, komma från mig och mina tankar. Jag skulle inte behöva göra mig till för att säga det. Jag öppnade garderobsdörren och drog fram mina svarta mysbyxor och en grå tjocktröja, klädde på mig i lugn takt. Jag gick tillbaka och hängde upp handdukarna i badrummet, gnuggade bort dimman från spegeln. Jag såg ut som jag brukade varje kväll konstaterade jag direkt. Håret fuktigt och ruffsigt. Doften av schampo hängde tungt i luften, lät badrumsdörren stå på glänt för att få in lite luft. Jag började virra runt i hotellrummet. Drack ett glas vatten, rökte en efterlängtad cigarett. Väntade hela tiden på att min mobil skulle plinga till och signalera att jag hade ett nytt sms att läsa. Men ingenting hördes. Jag stirrade på den svarta displayen som nu låg framför mig på köksbordet. Varför hade hon inte svarat? Jag hade väntat och väntat så länge nu.

-It's best to get it done before I change my mind, suckade jag för mig själv och reste mig upp ur köksstolen i en enda rörelse.

Jag gick ut i hallen, tänkte ta på mig skorna men ångrade mig direkt. Jag skulle ju inte gå så långt precis. Jag tryckte ner dörrhandtaget och gick ut i den stora korridoren som låg öde. De hade släckt ner så att ljuset från taklamporna sken varmt. Mitt huvud skrek att jag skulle vända om, jag bet bara tag i läppen på insidan och tryckte mig framåt tills jag stod framför Liam's dörr. Jag behövde bara knacka en gång, sedan var det för sent för att ändra sig. En enda gång. Jag lyfte armen, satte knogarna mot dörren och knackade på.

"One time.."ekade rösten i mitt huvud, om och om igen.

Liam öppnade, iklädd i shorts och bar överkropp. Han hade mobilen tryckt mot örat, log mot mig och gjorde en gest åt mig att komma in.

-Babe I have to go, Zayn is here now, sa han och gick mot köket.

Hjärtat hoppade över ett slag, han pratade med tjejen som jag var kär i. Jag gick sakta efter honom. Liam var min bästa vän, min bror. Jag ville inte såra honom på något sätt, eller göra honom arg. Fan Zayn, var du tvungen att bli kär i din bästa väns flickvän?

-Yeah love you too hun, I call you tomorrow, sa han och började plocka med några glas i ett av köksskåpen.

Jag slog mig ner på en stol och såg mig omkring, hans hotellrum såg verkligen inte ut som mitt. Rent överallt, andra tavlor på väggarna och andra möbler, annan inredning. Det hade jag lagt märke till varje gång jag varit här inne.

-Bye, sa han och la sedan ifrån sig mobilen.

Han började mixtra med en flaska Coca Cola och isbitar på köksbänken, grimaserade när han gjorde fel.

-What was on your mind then? frågade han och slängde ett léende åt mitt håll.

Jag är kär i din flickvän, tokkär. Jag önskar att jag hade gjort något innan du hade gjorde det på signeringen, att det var jag som hade hållt henne vid sidan om bordet. Nu är allt för sent.

-I have to tell you something, började jag och blundade hårt.

-Is it important? frågade han med ryggen vänd mot mig.

-Mhm..

Han vände sig om med två glas fyllda med läsk och isbitar som flöt på ytan, slog sig ner framför mig. Det blev tyst för några sekunder.

-Go on then! sa han ivrigt och såg på mig med en varm blick, tog en klunk av Coca Colan.

Magen knöt ihop sig, jag svalde klumpen i halsen och försökte pressa tillbaka tårarna som fyllde mina ögon. Jag såg ner i det vitmålade bordet. Jag tog en klunk jag också och tog ett djupt andetag, kände hur Liam's ögon stirrade på mig.

-I'm in love with your girlfriend.

Jag tittade upp och möttes av Liam's ansikte. Stelt, han blinkade inte. Hans varma blick var inte längre där, munnen var inte längre ett léende, bara ett streck. En tår rullade nerför min kind och ännu en gång fick jag smaka på mina tårar.

 

_________________________________________________________________________________
Sådär ja! Har så sjukt mycket idéer nu så hade velat skriva ett längre kapitel, men har plugg att göra ikväll också tyvärr :( Mycket i skolan nu dom sista veckorna..
Hoppas ni gillade det iallafall! Ju fler kommentarer desto bättre kapitel kommer jag skriva♥


Kommentarer
Jossan

Vill ha mer, mer, mer!

Du är sjukt duktig<3

2012-05-06 @ 20:07:38
Felicia

Asså shit :-o

Lilla stackars Zayn :-( hoppas Liam inte blir alldeles för arg på honom. Bra att han har Harry iaf <3

LÄNGTAR TILL NÄSTA :-D

2012-05-06 @ 20:44:55
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se
Linnea

Jättebra Sannisen! Men gud asså jag blev nervös av det här snälla säg inte att Liam och Zayn kommer börja bråka!? Pözz och Kram <3 :)

ps. Skulle vi kunna göra ett länkbyte skulle vara jättesnällt för jag har inte så många läsare och du har ju typ 1000! <3 :]

2012-05-06 @ 20:46:45
URL: http://mydreamcametrue.blogg.se/
Alva

My goosh vilket spännande kapitell! ska bli super spännande att veta hur liam reagerar!

2012-05-06 @ 21:40:37
Fanny

Jättebra och 7kt spännande! undra hur han kommer reagera.. längtar tills nästa och hoppas på ett långt .. hihi :D <3

2012-05-06 @ 23:11:03
Hanna

Men asså skit!! :)

2012-05-06 @ 23:42:31
Siri

mer mer mer, haha !

2012-05-06 @ 23:43:58
Felicia

Hoppas fortsättningen kommer snart, så man får veta hur det går <3 du äger x)

2012-05-07 @ 21:56:19
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se
Anonym

åh va bra! längtar till nästa del!



2012-05-08 @ 19:18:01
URL: http://directionsstorys.blogg.se/
Julia E

åååååå guuuuud! stannar det där?? mååååste läsa nästa del nuuU! <3

2012-05-08 @ 22:59:52
URL: http://juliajme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0